Fisio i Interiorització: La Meditació de la Cúpula / Fisio e Interiorización: La Meditación de la Cúpula

Us deixo amb una altra aportació per viure plenament el moment present i, a més, començar a sentir el nivell fluídic de moviment.

Si pareu atenció, si contempleu allò que passa a dintre vostre, us adonareu de que hi ha una marea que permet que tota la matèria respiri i es comuniqui. El moviment entre els ossos del crani, la relació entre les superficies articulars, la respiració dels diferents teixits: tot això és el resultat d’un moviment subtil, quasi imperceptible, però extremadament unitari i vital perquè poguem funcionar. Es tracta del Moviment Respiratori Primari (MRP) i cada cop més fisios el tenen en compte en aplicar els tractaments. A veure si el podeu sentir amb la Meditació de la Cúpula.

Espero que us agradi l’experiència!

 

Os dejo con otra aportación para vivir plenamente el momento presente y, además, empezar a sentir el nivel fluídico del movimiento.

Si prestáis atención, si contempláis aquello que sucede en vuestro interior, os daréis cuenta de que existe una marea que permite que toda la materia respire y se comunique. El movimiento entre los huesos de cráneo, la relación entre las superficies articulares, la respiración de los distintos tejidos: todo esto es el resultado de un movimiento sutil, casi imperceptible, pero extremadamente unitario y vital para funcionar.  Se trata del Movimiento Respiratorio Primario (MRP) y cada vez más fisios lo consideran al aplicar sus tratamientos. A ver si lo podéis sentir con la Meditación de la Cúpula.

Espero que os guste la experiencia!

2018-05-01-PHOTO-00002518